MBO+HBO

Idee├źn en tips nodig voor studenten en docenten uit de wereld van de kunst en cultuur? Of belangstelling voor inspirerende opdrachten uit het werkveld? ArtiVitrA verzorgt leerzame workshops en trainingen binnen het kader van de praktijk.

Teambuilding

Ontdek de (nieuwe) talenten en kwaliteiten van collega's of studenten! Onderlinge relaties versterken door gebruik van creatieve middelen als drama, muziektheater, beeldende vorming en een dosis humor. Processen worden zichtbaar en bespreekbaar zoals in een training theaterimprovisatie  op een teamdag. Tijdens de trainingsbijeenkomsten intensiviseert ArtiVitrA de onderlinge samenwerking. Uitgangspunt is de kracht van allen.

Docenten- leerlingcoaching

De lesvaardigheden vergroten? Onzekerheden de baas? ArtiVitrA biedt begeleiding op maat vanuit het principe dat persoonlijk talent de basis is voor verandering.

Workshops

  • Beroepsvaardigheden. Toneelproductie maken voor de doelgroep, dieren van papier-mache, presentatietechnieken en het leren begeleiden van kinderen door studenten (2-4 uur).
  • Theatersport. Snelle improvisaties gebonden aan spelregels zorgen voor hilarische momenten (1.5 - 3 uur).
  • Portrettekenen. Wat ben je voor een portret? Model zijn voor elkaar leert de juiste verhouding gebruiken en verdiept het contact (2 uur). 
  • Abstract schilderen. De persoonlijke uitdrukking van het portret wordt abstract uitgewerkt in materiaal en vorm (2 uur).