Cursussen

ArtiVitrA biedt iedereen de mogelijkheid het creatieve talent te ontdekken, te ontwikkelen en te verdiepen op gebied van theater en beeldend. ArtiVitrA begeleidt vakkundig. In februari zijn gestart de succesvolle teken-, schilder- en theatercursussen voor volwassenen en kinderen, gelokaliseerd in het mooie ruime atelier en theaterruimte van KEC, Zijderupsvlinderlaan 2 in Culemborg. Er is mogelijkheid om in de lopende cursussen in te stappen. ArtiVitrA is aangesloten bij Kunst Educatie Culemborg (KEC), Surpluus, de Brede school en de Volksuniveriteit te Culemborg.

Maandagavond van 19.45- 21.45 uur: Kunstles Beeldend Volwassenen

De inspirende thema's van stilleven tot abstract zijn afgestemd op de groep en de individuele wensen van de cursist. Ze worden uitgewerkt in divers gekozen materialen zoals potlood, houtskool, aquarel en acryl. Dat levert originele en mooie resultaten op. De (basis)vaardigheden van perspectief, contrast, verhouding en compositie worden aangeleerd en verdiept óf vertaalt naar abstractie. De Kunstles Beeldend start 5 februari-16 april 2018, kosten € 189,50 voor 10 lessen (inclusief gebruik materiaal).

Maandagmiddag van 15.15-16.30 uur: Kinderkunst Beeldend (leeftijd 6-12 jaar)

Kinderen houden van tekenen, schilderen en knutselen!  In het kinderatelier staan hun creatieve, fantasierijke talenten en het plezier centraal. Kinderen leren perspectief, compositie, kleurgebruik en verschillende technieken. Ook wordt tijdens deze cursus een kunstproject uitgewerkt. Kinderkunst Beeldend start op 12 maart, kosten € 65,00 voor 7 lessen (inclusief materiaal).

Donderdagmiddag van 16.45-18.00 uur: Kindertheater (leeftijd 7-13 jaar)

Kinderen spelen, maken verhalen en zijn creatief. Kinder theater daagt uit te bewegen, een verhaal te maken en een rol te spelen. De kinderen leren personages spelen. Ze maken met elkaar een eigen voorstelling omlijst met muziek. Kindertheater start op donderdagmiddag 8 februari 2018, kosten € 135,00 voor 15 lessen. 

Zaterdagochtend van 9.30-10.30 uur: Kinderkunst Kleuters (leeftijd 4-7 jaar)

Kinderkunst Kleuters is voor kleuters die graag spelen, fantaseren, improviseren, dansen, muziek maken en beeldend vormgeven. De docent sluit aan bij de magische wereld van de kleuter, maakt verhalen met hen en speelt deze uit. De kinderen schakelen moeiteloos tussen de verschillende kunstdisciplines. Een moeder vertelt over haar deelnemende zoon: "Elke zaterdagochtend is voor hem een feestje". Leeftijd 4-7 jaar. De inspirerende Kinderkunst Kleuters start op zaterdagochtend 10 februari 2018, kosten € 109,00 voor 13 lessen (inclusief materiaal).

Informatie en inschrijving

Belt u gerust voor meer informatie naar Marije Horjus 06 28 040 888, of mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.