Cursussen

ArtiVitrA ontwikkelt het creatief talent door het aanbieden van kunstprojecten op gebied van theater en beeldend. Leuke en inspirerende thema's worden uitgediept. Het plezier van het ontdekken van de eigen mogelijkheden en de ontmoeting met anderen staan voorop. ArtivitrA begeleidt vakkundig. ArtiVitrA werkt samen met 'de Brede School Culemborg', Surpluus en de basisscholen Culemborg. ArtiVitrA biedt twee lente kunstprojecten beeldend aan.

Maandagmiddag 16 maart tot en met 20 april: Kinderatelier

Deze cursus is voor ieder kind die van tekenen, schilderen en knutselen houdt. De kinderen worden uitgedaagd hun fantasierijke wereld te vertalen in beeld en vorm. Verrassende voorbeelden van kunstenaars en boeiende verhalen versterken de thema's.Verschillende nieuwe teken-en knutselmaterialen zoals aquarel en hout worden aangeboden.Kosten € 49,00 voor 5 lessen inclusief materiaal.

Maandagmiddag 11 mei t/m 8 juni: 'Coole'ontwerpen in 3 D 

Hoe wordt een toren rond en vliegt door de lucht? Dát leren de kinderen door het principe van perspectief te kennen. Daardoor kunnen de kinderen levensechte gebouwen fantaseren, ontwerpen ze hun naam in 3 d en laten zich inspireren door de wereld van Escher. Ook in deze cursus staan de tekentechnieken en materialen centraal, het tekenplezier én ze leren een kleurrijk natuurschilderij maken alsof je deze binnen wandelt. Er komt een wereld tot leven! Kosten € 39,00 voor 4 lessen inclusief materiaal.

 

Informatie en inschrijving

Belt u gerust voor meer informatie naar Marije Horjus 06 28 040 888, of mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.